SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

Entrée du moment
Velouté de châtaigne et céleri rave, chantilly savora, biscuit au sésame
Entrée du moment
Oeuf cocotte, chou-fleur rôti, crème lardée, mouillette aux herbesPork meat
Home Cooked
Gluten
Eggs
Milk

CORDINA'S EGGS MEURETTE
2 poached eggs with meurette sauce, country bacon, mushrooms and croutonsGLUTEN-FREE POSSIBILITY

AUTUMN SALAD
Green salad, crunchy vegetables, crispy roasted blue cheese, candied butternut squash and walnutsAVAILABLE AS A SALAD OR AS AN A LA CARTE MEAL
(PHOTO = MEAL SALAD)
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

FILET DE SANDRE
Filet de sandre, connellonis farcis au butternut et sauce bisque de crevettes
RUMSTEAK PAVE IGP BURGUNDY CHAROLAIS
Grilled rump steak, full-bodied jus, potato gratin and seasonal vegetables
Dish of the day
Confit beef cheek, mashed potatoes and vegetable roulade
Dish of the day
Homemade arancini, gorgonzola espuma, gremolata and candied root vegetablesDESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)

Dessert of the moment
Mango, lime mousse and anise biscuit
Dessert of the moment
Walnut tart and homemade sorbet of the moment
Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)
MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

Entry of the moment
Chestnut and celeriac velouté, Savora whipped cream, sesame biscuit
Entry of the moment
Baked egg, roasted cauliflower, bacon cream, herb toast soldiers
OEUFS MEURETTE DU CORDINA
2 oeufs pochés sauce meurette, lard paysan, champignon et croutonsPOSSIBILITE SANS GLUTEN
Alcohol
I lovePork meat
Home Cooked
Chef's Suggestion
Gluten
Eggs

SALADE D'AUTOMNE
Salade verte, légumes croquants, croustillants de bleu rôtis, potimarron confits et noixDISPONIBLE EN SALADE REPAS A LA CARTE
(PHOTO = SALADE REPAS)
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

ZANDER FILLET
Pike-perch fillet, connelloni stuffed with butternut squash and shrimp bisque sauce
PAVE DE RUMSTEAK IGP BOURGOGNE CHAROLAIS
Pavé de rumsteak grillé, jus corsé, gratin de pommes de terre et légumes du moment
Plat du moment
Noix de joue de boeuf confite, écrasé de pommes de terre et roulade de légumes
Plat du moment
Arancinis maison, espuma au gorgonzola, gremolata et légumes racines confitsMENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

FILET DE SANDRE
Filet de sandre, connellonis farcis au butternut et sauce bisque de crevettes
PAVE DE RUMSTEAK IGP BOURGOGNE CHAROLAIS
Pavé de rumsteak grillé, jus corsé, gratin de pommes de terre et légumes du moment
Plat du moment
Arancinis maison, espuma au gorgonzola, gremolata et légumes racines confits
Plat du moment
Noix de joue de boeuf confite, écrasé de pommes de terre et roulade de légumesDESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)

Dessert du moment
Mangue, mousse citron vert et biscuit anisé
Dessert du moment
Tarte aux noix et sorbet maison du moment
Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)
Net prices - Taxes and service included