SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

HOMEMADE SALMON DUO: SMOKED AND GRAVELAX
Homemade beechwood smoked salmon, homemade salmon gravlax, black bread toast and chef's tzatziki






Entrée du moment
Tarte fine à la tomate et moutarde à l'ancienne, tartinade de chorizo et paprika fumé.




Entry of the moment
Spiced coral lentil hummus, poached egg, seed crisp




Puglia Salad
Salad, burratina, crunchy vegetables, sun-dried tomatoes, homemade pesto rosso and herb croutons




DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

RACK OF LAMB
Slow-cooked rack of lamb with whisky sauce, soft potato pancakes and seasonal vegetables (approx. 250g)Alcohol
Home Cooked
I love
Gluten
Milk





Plat du moment
Fricassée de volaille, galette de pomme de terre, caviar d'aubergine et carottes poêlées.




Plat du moment
Pêche du jour, sauce corail-curry linguines et julienne de légumes






SNACKED SAINT JACQUES
Lightly seared scallops, carrot-lemongrass-ginger sauce, risotto and seasonal vegetables




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)



Dessert of the moment
Chocolate and peanut crunch, passion fruit mousse





Dessert of the moment
Red fruit dessert and homemade sorbet of the moment




Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
LA MURE DANS TOUS SES ETATS
La MURE dans tous ses états et son sorbet cassis maison







Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)




MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

DUO MAISON DE SAUMON : FUME ET GRAVELAX
Saumon fumé maison au bois de hêtre, gravelax de samon maison, toast de pain noir et tzatziki du chef






Entrée du moment
Houmous de lentilles corail aux épices, oeuf poché, croustillant aux graines




Entry of the moment
Thin tomato and wholegrain mustard tart, chorizo and smoked paprika spread.




Salade des Pouilles
Salade, burratina, légumes croquants, tomates confites, pesto rosso maison et croutons aux herbes




DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

CARRE D'AGNEAU
Carre d'agneau basse température sauce whisky, galette moelleuse de pommes de terre et légumes du moment (environ 250g)




Dish of the day
Chicken fricassee, potato pancake, eggplant caviar and pan-fried carrots.




Dish of the day
Catch of the day, coral-curry sauce, linguine and julienne vegetables






SAINT JACQUES SNACKEES
Noix de Saint Jacques juste snackées, sauce carottes-citronnelle-gingembre, risotto et légumes du moment




MENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

CARRE D'AGNEAU
Carre d'agneau basse température sauce whisky, galette moelleuse de pommes de terre et légumes du moment (environ 250g)




Plat du moment
Fricassée de volaille, galette de pomme de terre, caviar d'aubergine et carottes poêlées.




Plat du moment
Pêche du jour, sauce corail-curry linguines et julienne de légumes






SAINT JACQUES SNACKEES
Noix de Saint Jacques juste snackées, sauce carottes-citronnelle-gingembre, risotto et légumes du moment




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)



Dessert du moment
Craquant chocolat et cacahuètes, mousse passion





Dessert du moment
Entremet fruits rouges et sorbet maison du moment




Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
BLACKBERRY IN ALL ITS FORMS
Blackberry in all its forms and its homemade blackcurrant sorbet







The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)




Net prices - Taxes and service included